Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλει να αγοράσει ομάδα του NBA - Ποιες είναι οι υποψήφιες

Ο Shaquille O'Neal μιλά για την ενδεχόμενη αγορά ομάδας, τα υπέρογκα ποσά και τα χαρακτηριστικά πάρτυ του στο «Shaq's Fun House»

Ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν μπορεί χωρίς μπάσκετ και NBA και εφόσον -τα χρόνια δεν του επιτρέπουν- να επιστρέψει στο τερέν, εμφανίστηκε αποφαισμένος να... αγοράσει δική του ομάδα.

Ο διάσημος παλαίμαχος σταρ του NBA πούλησε το μερίδιό του στους Kings φέτος, αλλά δήλωσε στο TMZ Sports ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει και θέλει να «εμπλακεί έντονα!».

Ο O'Neal εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "TMZ Sports" όπου ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον για τους Phoenix Suns, στους οποίους έπαιξε στο παρελθόν προς το τέλος της καριέρας του. Ενώ ο Shaq ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κίνηση με τους Suns, συμπλήρωσε πως θέλει να είναι ιδιοκτήτης μιας ομάδας NBA.

«Δεν έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου, επομένως δεν μπορώ να κάνω τη δήλωση ακόμα, αλλά εξακολουθούμε να προσπαθούμε να εμπλακούμε σε μεγάλο βαθμό στην αγορά μιας ομάδας NBA», είπε ο Shaq.

Λίγους μήνες πριν, ο Shaq δήλωσε ξανά ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα Phoenix του Robert Sarver, αλλά δεν ήθελε να υποβάλει προσφορά εναντίον του Jeff Bezos, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ομάδας .

Shaquille O'Neal

Όμως, τώρα ο Μπέζος έχει στραμμένο το βλέμμα του -- μαζί με τον Τζέι Ζι -- στους Διοικητές της Ουάσιγκτον.

Ο Shaq ρωτήθηκε αν είχε ενδιαφέρον να αποκτήσει ένα franchise NFL.

«Ναι, αλλά αυτή τη φορά όταν αγοράσω μια ομάδα, θέλω να ασχοληθώ ενεργά. Θα ήθελα να είναι στο μέρος που μένω. Θα ήθελα τα Dolphins, οι Cowboys ή οι Raiders , αν και αυτές οι ομάδες είναι πολύ ακριβές για μένα, αλλά ο κύριος μου ο JB (Jeff Bezos) μπορεί να υπογράψει την επιταγή!».

Η ιδιοκτησία αθλητικού franchise δεν είναι κάτι νέο για τον Shaq. Είχε ένα μικρό κομμάτι των Σακραμέντο Κινγκς, το οποίο πούλησε τον Ιανουάριο, καθώς υπήρχε σύγκρουση με άλλη επιχείρηση. 

Ο Shaquille για το επικό του πάρτι Super Bowl, το Shaq's Fun House ... που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο πάρτι όλης της εβδομάδας Super Bowl! Ο O'Neal έκανε την ανακοίνωση με το TMZ Sports ... την 5η συνεχή χρονιά που διοργανώνει την διοργάνωση με αστέρια.

«Απλώς θα περάσουμε υπέροχα. Αυτή είναι η 5η χρονιά. Πριν καν κάνω το Shaq's Fun House, θα παρακολουθήσω όλα τα πάρτι του Super Bowl και είναι πολλά… 
Θέλαμε να φέρουμε τους κορυφαίους DJs, τους κορυφαίους ερμηνευτές, θέλαμε να φέρουμε τσίρκο, μερικά φορτηγά με φαγητό. Απλά θέλω να περάσουμε υπέροχα.»
 

Shaquille O'Neal

Εκτός από τον Shaq DJ'ing, θα εμφανιστούν και οι Snoop Dogg και Diplo. Το πάρτι θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου στην Αριζόνα μόλις 2 μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι!

Πηγή: skai.gr