Σακίλ Ο'Νιλ: Ο θρύλος του ΝΒΑ θέλει τα παιδιά του να μορφωθούν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο θρύλος του NBA στο περιοδικό people μίλησε για την ανατροφή των παιδιών του και πως ο ίδιος διδάσκει με το παράδειγμά του. 

Ο Σακίλ Ο' Νιλ (Shaquille O'Neal) απαιτεί μόνο ένα πράγμα από τα παιδιά του: «να μορφωθούν». Ο θρύλος του ΝΒΑ σε συνέντευξή του εξηγεί ότι όταν πρόκειται για τα παιδιά του θέλει να αποδείξουν την αξία τους με σκληρή δουλειά. «Δεν με νοιάζει τι είσαι, γιατί αν γίνει με τον σωστό τρόπο, πιστεύω στον νεποτισμό» είπε.

Ο Ο'Νιλ μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People για την ανατροφή των παιδιών του συμπλήρωσε ότι «είμαι ειλικρινής και διδάσκω με το παράδειγμά μου. Μπορώ να πω στα παιδιά μου να μορφωθούν, αλλά εγώ δίνω το παράδειγμα», προσθέτοντας ότι «τα παιδιά μου είναι πολύ πιο έξυπνα και πιο ικανά να πετύχουν στο σχολείο. Το δοκίμασα, αλλά δεν είμαι τόσο έξυπνος».

Πάντως ο πρώην μπασκετμπολίστας είπε ακόμη ότι πριν τον κληρονομήσουν τα παιδιά του θα πρέπει να του αποδείξουν την αξία τους. «Όταν έρθει η ώρα που θέλεις να κάνεις κάτι, θα το κάνεις όπως πρέπει», λέει ο Ο'Νιλ στα παιδιά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: NBA