Σερβία: Χωρίς δηλώσεις η επιστροφή Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Βελιγράδι από το Ντουμπάι που αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού της επιστροφής του από την Αυστραλία. Έξω από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τον περίμεναν δεκάδες πολίτες οι οποίοι κρατούσαν σημαίες της Σερβίας, φωνάζοντας το όνομα του.

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ απ όλο τον κόσμο που περίμεναν να καταγράψουν την στιγμή της άφιξης του Νόβακ και ενδεχομένως κάποιες δηλώσεις του. Όλοι ωστόσο απογοητεύτηκαν αφού ο Τζόκοβιτς δεν εμφανίστηκε και εγκατέλειψε το αεροδρόμιο από κάποια άλλη έξοδο χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η μητέρα του Ντίανα δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug ότι ο Νόβακ θα μείνει στο Βελιγράδι μόνο μερικές ημέρες και δεν θα κάνει καμία δήλωση.

Τα σερβικά ΜΜΕ εικάζουν ότι στη συνέχεια θα μεταβεί στην Μαρβέγια της Ισπανίας όπου έχει σπίτι για να μπορέσει να ξεκουραστεί και ενδεχομένως να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν την καριέρα του.

Η απόφαση σήμερα της γαλλικής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την συμμετοχή ανεμβολίαστων αθλητών σε διοργανώσεις προκάλεσε ανησυχία στους οπαδούς του Νόλε, αφού του φράζει τον δρόμο για συμμετοχή στο Roland Garros 2022. Αθλητικοί αναλυτές στη Σερβία επισημαίνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να βρεθεί εκτός όλων των ATP τουρνουά εάν δεν αποφασίσει να εμβολιαστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ