Παππάς: Πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στον Παναθηναϊκό, να τα δώσουμε όλα για τη νίκη

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τον αυριανό τέταρτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι έτοιμοι για τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/06), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το τέταρτο μεταξύ τους τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1 στη σειρά.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ των «πρασίνων», ο Νίκος Παππάς, εξέφρασε την πεποίθησή του πως άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς, ενώ, παράλληλα, ο 32χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στο - πιθανότατα - τελευταίο του ματς με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς:
«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει.
Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω.
Τα λέμε στο γήπεδο…».

Πηγή: sport-fm.gr