Οριστικά χωρίς Γουόλτερς ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αρμάνι!

Ο Νέιτ Γουόλτερς δεν πρόλαβε να αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί, παραμένει κλινήρης, κι έτσι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (8/12, 21:00).

Μια ακόμη πολύ σημαντική απουσία θα πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για την δωδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Νέιτ Γουόλτερς δεν έχει ακόμα αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί από εχθές (7/12), παραμένει κλινήρης, κι έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για το σημαντικό ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «πράσινοι» χάνουν τον βασικό τους πλειμέικερ και πόλο δημιουργίας, ο οποίος από την επάναδό του και μετά αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για τη βελτίωση που έχουν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως πέρα από την απουσία του Γουόλτερς, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μάριους Γκριγκόνις, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρ (18/11).

Αμφίβολος είναι επίσης και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα την Τετάρτη (7/12), με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr