Παναθηναϊκός - Βόλεϊ: Νέα σενάρια για Ερνάντεζ – Τι ισχύει

Ο Ερνάντεζ είναι ένας ακόμη παίκτης που φαίνεται να έπαθε…έρωτα κεραυνοβόλο με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Επιθυμεί σαν “τρελός” να αγωνιστεί για το Τριφύλλι και τον λαό του και μάλιστα, αυτό δεν αποτελεί μυστικό αφού το “διατυμπανίζει” ο ίδιος μέσα από τα social media του.

Αναμφίβολα και οι Πράσινοι θα ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους, έναν παίκτη, με την ποιότητα του Κουβανού. Όμως, δεν γίνεται η δουλειά μονάχα με την θέληση. Ο Ερνάντεζ είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Καθώς, το “κασέ” του, είναι πολύ πάνω από τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. 

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να υπάρξει “κρούση” προς την πλευρά του, για να διαπιστωθεί μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει, για να φορέσει την φανέλα του Τριφυλλιού και να αγωνιστεί για τον κόσμο της ομάδας.

Πάντως, τα οικονομικά δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Για να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης, θα πρέπει να υπάρξει μια τεράστια “επέμβαση”. Σαφώς, θα πρέπει και ο ίδιος να ρίξει τις απαιτήσεις του, συγκριτικά με τους μισθούς που έχει λάβει τα τελευταία έτη. 

Είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση, που οι δύο πλευρές επιθυμούν τον “γάμο”, όμως οι συνθήκες δεν είναι και οι ιδανικές. Βέβαια…σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά, καλό θα είναι να είμαστε “προσγειωμένοι” και ότι προκύψει στην πορεία, ας είναι για καλό. 

Πηγή: paopantou