Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει πρόκριση για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν τα καταφέρει, έχει εξασφαλισμένους τους ομίλους του Europa League!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα… καταστραφεί αν αποκλειστεί, θα έχει δεύτερη ευκαιρία στο γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα league, και τρίτη, αν αποκλειστεί εκ νέου, στα πλέι οφ του Κόνφερενς league. Όμως η πρόκληση και η ευκαιρία της πρόκρισης είναι εκ προοιμίου μεγάλη και τα οφέλη για το τριφύλλι θα είναι τεράστια σε πολλά επίπεδα, αν τα καταφέρει με την πρώτη!

1) Τεράστια ψυχολογική ώθηση για όλους, μετά τους τόνους… στενοχώριας στο τέλος της σεζόν. Για οπαδούς, παίκτες, προπονητικό τιμ, εργαζόμενους στην παε, όλους! Όχι μόνο για το πληγωμένο, τα τελευταία χρόνια, πρεστίζ της ομάδας στην οποία εργάζονται (που παραμένει ελληνική ομάδα με το ισχυρότερο ευρωπαϊκό προφίλ) αλλά για την ενότητα της συσπείρωση του νέους στόχους!Μην ξεχνάμε ότι η πολυτιμότερη κληρονομιά της σεζόν για τους πράσινους ήταν η εδραίωση της επανασύνδεσης με το κοινό του, η οποία έχει αρχίσει από πέρσι με την πορεία στα πλέι οφ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr