ΠΑΓΚΑΚΗΣ: Όλα «πράσινα» με ευάλωτο Ολυμπιακό , αν μπλοκάρει ολοσχερώς 2 όπλα του

Από κάθε άποψη ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Ωστόσο η εμπειρία και οι παλιοί, καθιστούν ξεκάθαρο πως στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί. Πάρα ταύτα υπάρχουν σημεία κλειδιά στο ματς...  

Μια μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί με κάτι περισσότερο από ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στο ντέρμπι έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλα, σχεδόν τα πάντα είναι υπερ του. Ψυχολογία, βαθμολογία, αυτοπεποίθηση, έδρα, κόσμος. Και μια μεγάλη πρόκληση να αποτελειώσουν τον αντίπαλο τους θα έχουν οι “πράσινοι”. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Στα ντέρμπι τα φαβορί πρέπει να αποδείξουν όσα γράφονται στα χαρτιά. Ειδικά αν ο αντίπαλος είναι…πληγωμένο θηρίο.

Θυμηθείτε τι γινόταν όταν ο Ολυμπιακός υποδεχόταν σε άλλο μομέντουμ τους πράσινους, με τον τίτλο του φαβορί. Το 0-3 των Πράνιτς, Μπεργκ, Αμπέντ αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείματα γραφής. Τα ντέρμπι παραμένουν ντέρμπι και δεν χωρούν προγνωστικά. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες παράμετροι, και κάποια στοιχεία Χ, που μπορούν να φέρουν την μπίλια στο “πράσινο”. ΄Με τον ευάλωτο σε κάθε περίπτωση Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr

Πηγή: paopantou.gr