Όλοι οι σύλλογοι του MLS συμφώνησαν να πληρώσουν... ρεφενέ τον μισθό του Μέσι

Σε συμφωνία για να πληρώσουν από κοινού τον μισθό του Λιονέλ Μέσι ήρθαν οι ιδιοκτήτες όλων των συλλόγων του MLS, που θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του, το επόμενο διάστημα

Πρόθυμοι να πληρώσουν ένα μέρος του μισθού του Λιονέλ Μέσι προκειμένου να υπογράψει στο MLS είναι όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της αμερικανικής λίγκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτή είναι η λύση που βρήκαν οι σύλλογοι του αμερικανικού πρωταθλήματος ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, αφού μια πιθανή έλευση του 37χρονου θα προκαλέσει τεράστια αύξηση στην πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε όλες τις ομάδες.

Μάλιστα, ο Αργεντινός θα σύμβαλλε απόλυτα στην ακροαματικότητα του αθλήματος που επιδιώκουν στις ΗΠΑ, καθώς να σημειωθεί ότι είναι οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2026.

Από την πλευρά του Μέσι, δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση για τις κινήσεις των ομάδων του MLS, αφού η επιθυμία του τη χρονική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε είναι να συνεχίσει την καριέρα του, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sport-fm.gr