Αθανασίου: «Θα θυμηθεί ένδοξες στιγμές το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός-Μπράγκα»

CHAMPIONS LEAGUE Αθανασίου: «Θα θυμηθεί ένδοξες στιγμές το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός-Μπράγκα» Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς Μπράγκα και ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην τρέλα που δείχνει ο κόσμος για να δώσει το «παρών» στο ματς του ΟΑΚΑ

Σε… mode Μπράγκα έχει μπει για τα καλά ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν μέσα στη βδομάδα μια σπουδαία πρόκριση επί της Μαρσείγ στα πέναλτι, σφραγίζοντας εισιτήριο για τα playoffs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ωστόσο, χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση δεν υπάρχει, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τους «αρσεναλίστας» και ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πλέον στη διάθεσή του τον Αράο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγα 24ωρα και δεν αποκλείεται να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα, τονίζοντας ότι εφόσον τον επιλέξει δεν πρόκειται να αφήσει εκτός αμυντικό μέσο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην τρέλα που δείχνει ο κόσμος για να κλείσει εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα, τονίζοντας ότι «το ΟΑΚΑ θα θυμηθεί ένδοξες στιγμές του Παναθηναϊκού σε αυτό το γήπεδο, μην δούμε και sold out».

«Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά υπάρχει παύση. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για απόκτηση δεξιού μπακ. Θέλουν να κάνουν μία κίνηση αναβάθμισης εκεί και μαζί με τον Βαγιαννίδη να κάνουν ένα δυνατό δίδυμο, αλλά δεν υπάρχουν επαφές αυτήν τη στιγμή», επεσήμανε ο Νίκος Αθανασίου.

Πηγή: sport-fm.gr