Ο Conor McGregor πλάκωσε στο ξύλο τη μασκότ των τελικών του NBA - Δείτε βίντεο

Η μασκότ κατέβηκε στο παρκέ με χρυσά γάντια του μποξ, κάτι που ο διάσημος μποξέρ θεώρησε πρόκληση

Ορισμένα πράγματα... απλά δεν γίνονται! Όσο και να προσπαθήσει κάποιος να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων, η παντελής έλλειψη λογικής, ακυρώνει κάθε ώριμη ή και ανώριμη -στη συγκεκριμένη περίπτωση- σκέψη.

Ο γνωστός μποξέρ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έδωσε το «παρών» στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών του NBA, ανάμεσα στους Heat και στους Nuggets.

Γνωρίζαμε ότι ο ΜακΓκρέγκορ είναι -τουλάχιστον- αψυχολόγητος, αλλά αυτό που έκανε στο κέντρο του γηπέδου, ξεπερνά κάθε όριο.

Ο γνωστός μποξέρ βρίσκεται στο τζάμπολ για ένα μίνι event, στη διάρκεια του ημιχρόνου, όταν εμφανίζεται δίπλα του με... χρυσά γάντια του μποξ η μασκότ των τελικών του NBA.

Ο ΜακΓκρέγκορ δίχως να χάσει χρόνο, δίνει μία γροθιά στο κεφάλι της μασκότ και τη ρίχνει στο παρκέ. Όμως δεν σταματά εκεί. Παρ' ότι πεσμένη στο έδαφος, ο ΜακΓκρέγκορ χτυπά για δεύτερη φορά στο κεφάλι τη μασκότ, που δεν μπορεί να σηκωθεί.

Δείτε το βίντεο με το απίθανο σκηνικό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων φιλάθλων στις εξέδρες και εκατομμυρίων τηλεθεατών: 

Πηγή: skai.gr