Θρίλερ με Πινέδα: 3 Ιουλίου πρέπει να βρίσκεται στη Θέλτα - Η ΑΕΚ και το σενάριο για Ολυμπιακό

Ο Ορμπελίν Πινέδα πρέπει να παρουσιαστεί στη Θέλτα στις 3 Ιουλίου. Τον βλέπουν ως έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει, αλλά η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή, αναφέρει το ρεπορτάζ στα ισπανικά Μέσα

Στον Ορμπελίν Πινέδα και στην προοπτική συνέχισης της καριέρας του στη Θέλτα αναφέρονται στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός λογαριασμός στο twitter «Kery!News» τονίζει ότι ο Μεξικανός χαφ πρέπει να δώσει το «παρών» στην ομάδα της Γαλικίας στις 3 Ιουλίου (ενδεχομένως βέβαια εκείνη την περίοδο να συνεχίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Gold Cup), αφού τον βλέπουν ως έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει, ενώ στέκεται στο ότι η τελική απόφαση εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή (σε ρεπορτάζ της ημέρας ο Ιραόλα, που βρίσκεται και στη λίστα στου Ολυμπιακού, παρουσιάζεται ως ο μεγάλος στόχος). Κλείνοντας, γίνεται αναφορά και στην τιμή που θέτει η Θέλτα, η οποία είναι πάνω από έξι εξατ. ευρώ.

Εξελίξεις, φυσικά, που αφορούν άμεσα και την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον 27χρονο άσο στις τάξεις της και μετά το πέρας του δανεισμού του.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα πρέπει να παρουσιαστεί στη Θέλτα στις 3 Ιουλίου. Τον βλέπουν ως έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει, αλλά η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τον νέο προπονητή. Η Θέλτα θέλει να εκμεταλλευτεί την ανατίμηση της αξίας του και να ακούσει προσφορές που ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr