NBA: Μετά την απόσυρση του Καρμέλο, μόνο ο ΛεΜπρόν έχει... μείνει από το Draft του 2003

Μετά την απόσυρση του Καρμέλο Άντονι από την ενεργό δράση, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει να αγωνίζεται από το Draft του 2003

Ο Καρμέλο Άντονι πήρε την απόφαση να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση έπειτα από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Τον τελευταίο χρόνο, ο «Μέλο» κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά και την αποδέσμευσή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς το καλοκαίρι του 2022.

Ο δέκα φορές All Star φόργουορντ είχε επιλεχθεί στο Νο. 3 του ΝΒΑ Draft του 2003, σε μια «φουρνιά» που είχε να παρατάξει τεράστια ονόματα στην ιστορία του αθλήματος, όπως εκείνο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, του Ντουέιν Γουέιντ και του Κρις Μπος μεταξύ άλλων.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός πως από εκείνη την κλάση, μόνο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξακολουθεί να παίζει από τους 60 παίκτες που επιλέχθηκαν εκείνη την ημέρα, στις 26 Ιουλίου του 2003!

Μπορεί να έχουν περάσει κάτι λιγότερο από 20 χρόνια, όμως ο «Βασιλιάς» όχι μόνο συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο, αλλά δείχνει πως έχει ακόμα 2-3 καλά χρόνια μπροστά του, μεγαλώνοντας έτσι τον μύθο του!

Πηγή: sport-fm.gr