Πρώτο φαβορί ο Τζέραρντ για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τους bookmakers

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι σύμφωνα με τους bookmakers το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ σε περίπτωση, τελικά, που αποχωρήσει ο Στιβ Κούπερ

Το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ ενόψει της νέας σεζόν «παίζει» για αρκετές ομάδες στην Αγγλία -και όχι μόνο- και ήδη οι bookmakers έχουν βγάλει… αποδόσεις για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Μετά από μία επιτυχημένη περίοδο στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, ο θρύλος της Λίβερπουλ επέστρεψε στην Premier League, για να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα. Εντάχθηκε στην Άστον Βίλα το 2022 και άντεξε λίγο λιγότερο από 12 μήνες πριν απολυθεί από τη θέση του.

Ο Τζέραρντ, λοιπόν, πήρε λίγο χρόνο, προκειμένου να… ηρεμήσει, αλλά πρόσφατα συνδέθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον έβλεπε ως ιδανικό αντικαταστάτη του Στιβ Κούπερ μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν στα αγγλικά «σαλόνια». Αυτήν τη στιγμή, οι «κόκκινοι» παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν για το φινάλε.

Ο παλαίμαχος μέσος, μάλιστα, φέρεται τώρα, σύμφωνα με τους bookmakers, να είναι η πρώτη επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να γίνει ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ! Ο Πάτρικ Βιέιρα είναι δεύτερο φαβορί στο 5/1, με τους Ραλφ Χάσενχουτλ και Ράφα Μπενίτεθ πίσω του με 8/1 και 12/1 αντίστοιχα. Ο Χόρχε Σαμπάολι, ο Τζέσι Μαρς και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αναλάβουν τη δουλειά, καθώς «παίζονται» στο 14/1.

Πηγή: skai.gr