Νικολογιάννης: Θα δώσει λύσεις δημιουργικά ο Μλαντένοβιτς - Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις δημιουργικές αρετές του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και αναφέρθηκε στις επόμενες μεταγραφές που θα κάνει άμεσα ο Παναθηναϊκός

Τους λόγους που οδήγησαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό στην -εντός των επόμενων ωρών- απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μλαντένοβιτς πέρασε και τα ιατρικά και τα εργομετρικά, είχε νούμερα πάρα πολύ υψηλά για μπακ. Τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Γιοβάνοβιτς, έρχεται για να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Χουάνκαρ και να παίζει ο καλύτερος. Θα φύγει ξανά σήμερα για την εθνική Σερβίας και στη συνέχεια θα πάρει παραπάνω άδεια. Τον διάλεξε γιατί θεωρεί ότι έχει πολύ καλές σέντρες και είναι εξαιρετικός δημιουργός. Ο Παναθηναϊκός υπέφερε πέρυσι στη δημιουργία και τα γκολ και από τα μπακ του, εκτός των χαφ και κάποιων εξτρέμ, δεν πήρε αυτά που ήθελε», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αριθμητικά το πρόβλημα είναι σε αριστερό μπακ και στόπερ, ποιοτικά αλλά και αριθμητικά στα χαφ, με το «τριφύλλι» να παίρνει άμεσα έναν παίκτη για τη θέση 8-6 κι έναν ακόμα για το κέντρο της άμυνας.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Λοντίγκιν είναι από τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να παίζουν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάθεση να τον δώσει αλλά αν ο ίδιος αποφασίσει ότι θέλει να φύγει εκεί θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Ενώ σημείωσε πως η 11άδα με Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ είναι η επικρατέστερη για το πρώτο επίσημο ματς των «πράσινων» αλλά είναι πιθανό ο παίκτης που θα έρθει για αντί-Κουρμπέλης να παίξει στον άξονα και να περάσει αριστερά ο Μπερνάρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr