Νικολογιάννης: Μέσα στο σαββατοκύριακο η απάντηση Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη ή όχι στον Παναθηναϊκό δε θα γίνει σίριαλ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου

Θέμα… ωρών είναι η απάντηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ή όχι, όπως εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του στον Κουρμπέλη και πλέον περιμένουμε. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε την απάντηση το αργότερο, δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ. Είναι ορθάνοιχτο, έχει ίδιες πιθανότητες να μείνει και να φύγει. Αν φύγει ο Παναθηναϊκός θα πάρει βασικό στη θέση του και θα είναι άμεση προτεραιότητα, μαζί με την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το 10. Αν μείνει, αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν βλέπω προτεραιότητα να αποκτηθεί παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχει πίεση χρόνου φέτος στο «τριφύλλι» και για αυτό έγινε η συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού τα βασικά του κενά θα πρέπει να έχουν καλυφθεί με παίκτες πιο νωρίς λόγω Ευρώπης.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η πρώτη πρόκριση τουλάχιστον είναι μεγάλο δέλεαρ για όλους στον Παναθηναϊκό, εξ ου και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «κυκλώσει» τον συγκεκριμένο στόχο, με την είσοδο στους ομίλους του Champions League να μοιάζει με μια σημαντική επιτυχία.

Ερωτηθείς για τους Σιώπη και Κρίστενσεν σχολίασε πως για κανέναν εκ των δύο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς «πράσινων», ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Λινγκρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr