Ζέρβας: Ο Μιλουτίνοφ θέλει, στο χέρι του Ολυμπιακού η υπόθεση

Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε τα δεδομένα για την υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Η παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην Αθήνα δεν μας έκανε… σοφότερους για τις προθέσεις του σχετικά με τον Ολυμπιακό, αφού αυτές είναι δεδομένες, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι είδηση η παρουσία του Μιλουτίνοφ στην Αθήνα. Του αρέσει η ζωή εδώ, έχει αγοράσει σπίτι και έχει πολλούς φίλους. Όπου κι αν παίζει του χρόνου, πάλι εδώ θα έρχεται στα ρεπό του. Πάντως είναι σαφές πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αν ο Μιλουτίνοφ δεν ήθελε να επιστρέψει, θα είχε αποδεχτεί ήδη την πρόταση της Βίρτους που είναι πολύ μεγάλη. Είναι ξεκάθαρο πως περιμένει τον Ολυμπιακό και είναι στο χέρι της ομάδας η όλη ιστορία. Αν αποφασίσει να δώσει κάτι παραπάνω από το συμβόλαιο του Μπολομπόι, μπορεί να τον αποκτήσει. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά τους τελικούς, για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα εν όψει των αγώνων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα», τόνισε.

Όσο για τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το 2-0; «Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο μουδιασμένος στο ξεκίνημα, λόγω και της απογοήτευσης από την κατάληξη του Final 4 και είναι λογικό. Όμως η διαφορά ποιότητας με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και παρότι οι γηπεδούχοι το πάλεψαν και ήταν αρκετά καλή, η νίκη ήρθε εύκολα. Αν ο Ολυμπιακός κάνει το 3-0 την Κυριακή στο ΣΕΦ και έχει προκριθεί και ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι το Σάββατο, τότε οι τελικοί θα αρχίσουν πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr