Κλείσιμο

Νικολογιάννης: Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό στην Ευρώπη - Να δούμε τις μεταγραφές και κρίνουμε

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί η Ευρώπη μπορεί να αποδειχτεί κομβική για τον Παναθηναϊκό φέτος και «θυμήθηκε» το περυσινό καλοκαίρι με τις τότε μεταγραφές που (δεν) είχαν γίνει

Στο… τέλος θα πρέπει να γίνει το ταμείο του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας το γιατί.

«Καταλαβαίνω απόλυτα την γκρίνια και την ανυπομονησία του κόσμου, που λέει ότι δεν υπάρχει ακόμα κινητικότητα. Καλό θα ήταν όμως να δούμε πρώτα τι μεταγραφές θα γίνουν και μετά να κρίνουμε ανάλογα. Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε, αλλά κατέληξε τελικά ο Παναθηναϊκός να φτάσει μια ανάσα από το πρωτάθλημα. Αυτό έγινε από τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές του προπονητή. Άλλοι απέδωσαν καλά, άλλοι όχι και άλλοι όσο περίμενε.

Ο Τσέριν ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ο Βέρμπιτς στη δεύτερη και ο Μάγκνουσον στην τρίτη. Από τους Σπόραρ και Μπερνάρ θα περίμενα περισσότερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αποτυχημένες μεταγραφές. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να είχαν γίνει τρεις μεταγραφές ήδη αλλά αυτός είναι ο Γιοβάνοβιτς. Μέχρι τις 25 του μήνα θα πρέπει να έχει πάρει σίγουρα αριστερό μπακ αντί του Γκάνεα, δύο στόπερ και κεντρικό χαφ στη θέση του Κουρμπέλη. Χρειάζεται φυσικά και δεκάρι και δεξί μπακ αλλά εκεί έχει παίκτες. Πρέπει να γίνει λίγο πιο γρήγορος στις αποφάσεις του», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον Τσίμιροτ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν του προκύπτει, αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει ο μέσος που θα αποκτηθεί να μπορεί να κάνει παιχνίδι, αλλά επισήμανε ότι σίγουρα γίνονται ήδη πράγματα που απλά δεν μαθαίνονται από πλευράς «τριφυλλιού».

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι φέτος παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να βρεθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης με μια μόνο πρόκριση, πράγμα πολύ σημαντικό αγωνιστικά και όχι μόνο.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr