Αθανασίου: Έχει κορμό, αλλά θέλει και ενίσχυση άμεσα ο Παναθηναϊκός - Όλα στη Λεωφόρο αν μπορούσε

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη του Παναθηναϊκού για ποιοτικές μεταγραφές αλλά και την ύπαρξη ενός καλού «κορμού» ενώ μίλησε και για την έδρα των φετινών ευρωπαϊκών ματς

Η δεδομένη ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ με μεταγραφές από το… πάνω ράφι δεν σημαίνει παράλληλα και την -παράλογη- απαξίωση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Έχουμε 7 Ιουνίου σήμερα, περνούν οι ημέρες, σε μια εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία και είναι ένα διάστημα δύο εβδομάδων στο οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να γκαζώσει. Να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται, δύο, τρεις, τέσσερις, πριν φύγει για προετοιμασία. Πρέπει να κλείσουν τα κενά, παρότι έχει έναν κορμό έτοιμο από πέρυσι. Έχει ανάγκη από μεγάλη ποιοτική ενίσχυση, με παίκτες που θα έρθουν και θα τον ανεβάσουν επίπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το υπόλοιπο ρόστερ είναι για πέταμα. Πρέπει να ενισχυθεί και μάλιστα έγκαιρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την δυνατότητα του «τριφυλλιού» να χρησιμοποιήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως έδρα στην Ευρώπη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι «αν μπορούσαν στον Παναθηναϊκό θα τα έπαιζαν όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη Λεωφόρο, σε όποιον όμιλο όποιας διοργάνωσης και αν συμμετέχουν. Από το τι θέλει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τι μπορεί να γίνει και επιτρέπει η UEFA υπάρχει νομίζω πολύ μεγάλη απόσταση. Έχοντας κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειές και τις βελτιωτικές εργασίες για να φτάσει στο επίπεδο που χρειάζεται, νομίζω ότι τα καλοκαιρινά προκριματικά θα τα δώσει εκεί. Τώρα από εκεί και πέρα, για τους ομίλους του Champions League το αποκλείω, για του Europa League είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, ενώ για του Conference League 100% αφού είναι πιο εύκολα τα κριτήρια για να τα πιάσει. Δεδομένα πρέπει να βελτιωθούν πράγματα στη Λεωφόρο».

Ο Αθανασίου επανέλαβε ότι άποψή του είναι πως, πέραν του οκταριού και του δεκαριού, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει και ένα εξάρι, χωρίς να προκύπτει ρεπορταζιακά τη δεδομένη στιγμή ότι θα γίνει αυτό.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr