Νικολογιάννης: «Άλλοι ψάχνουν αφορμή να φύγουν όχι ο Παναθηναϊκός - Θέλει 5 πόντους στα εκτός έδρας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει ποτέ ματς στα χαρτιά, εξήγησε τι οδήγησε στην ανακοίνωση και τόνισε πως θέλει μίνιμουμ 5 βαθμούς στα εκτός έδρας

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει… χάρτινο «τρίποντο» ποτέ, όπως και δεν έκανε παρότι είχε τις ευκαιρίες στο παρελθόν, εξέφρασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ εξήγησε και γιατί βγήκε η χθεσινή «καυστική» ανακοίνωση.

«O Παναθηναϊκός δεν είναι μια ομάδα που συνηθίζει να βγάζει ανακοινώσεις εύκολα. Έχει αλλάξει πλέον τακτική. Ο λόγος που έγινε αυτό χθες είναι επειδή η ΑΕΚ περιέγραψε μια κατάσταση ότι δεν έγινε και τίποτα, λέγοντας ότι η κροτίδα έπεσε 15 μέτρα μακριά. Μετά από εκείνο το παιχνίδι κανείς από την ΑΕΚ δεν ζήτησε μια συγγνώμη και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά από τόσο καιρό επανήλθε και για αυτό ο Παναθηναϊκός έβγαλε αυτή την ανακοίνωση.

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρα πολλές αφορμές που του δόθηκαν να πάρει ένα παιχνίδι στα χαρτιά αλλά δεν το έκανε. Το αντικείμενο που έφαγε στο κεφάλι ο Αναστασίου στο Καραϊσκάκη, μια κροτίδα που δέχτηκε ο Βιγιαφάνιες στην Τούμπα ή τώρα με τον Μπρινιόλι. Άλλες ομάδες ψάχνουν την αφορμή να φύγουν με το παραμικρό από το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός δεν το έχει κάνει ποτέ. Το fair play είναι κάτι που θα τηρήσει μέχρι τέλους. Αλλά να σου κουνάνε και το δάχτυλο πάει πολύ, για αυτό και βγήκε αυτή η καυστική ανακοίνωση», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το πρόγραμμα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι για να μπορέσουν να μείνουν στην μάχη του πρωταθλήματος θα πρέπει στο ένα από τα τρία εκτός έδρας ματς με Άρη, Ολυμπιακό και Ατρόμητο να βρουν νίκη και στα άλλα δύο να μην χάσουν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Μάγκνουσον έχει μείνει εκτός για έναν μήνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να παίξει την Κυριακή, με τα στόπερ του Παναθηναϊκού απέναντι στους «κίτρινους» να είναι ο Σένκεφελντ κι ένας εκ των Σάρλια-Πούγγουρα.

Ενώ επανέλαβε ότι θα πρέπει να ανέβει πολύ η απόδοση των χαφ του «τριφυλλιού», ιδίως των Ρούμπεν-Τσέριν, κάτι που θα βοηθήσει και την συνολική αμυντική του λειτουργία.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr