Νικολακόπουλος: Τι είπαν Κορδόν-Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό

Το ρεπορτάζ για την επικοινωνία του Κορδόν με τον Βαλβέρδε. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Με αφορμή την αναζήτηση προπονητή από την Ισπανία για τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στον Νίκο Ράλλη και σε μια επαφή που είχε ο Κορδόν με τον Βαλβέρδε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με εξακριβωμένες πληροφορίες ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών όχι απλά διαφήμισε τον σύλλογο, αλλά το έκανε και με το παραπάνω, μιλώντας με τα καλύτερα επίσης για τον πρόεδρο, τον κόσμο, την πόλη, Ελλάδα γενικότερα. Τόνισε ακόμη επειδή είναι τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη πίεση για τον καθέναν που είναι σε ευαίσθητη θέση.

Αναφορικά στο ενδεχόμενο επιστροφής του 59χρονου τεχνικού, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, καθώς ούτε ο Βαλβέρδε θέλει να φύγει, ούτε ο Μπιλμπάο θέλει να σπάσει το μονοετές συμβόλαιό του. Πρόσθεσε πως παρότι υπάρχουν φήμες στην Ισπανία, ο αθλητικός διευθυντής της Αθλέτικ δήλωσε ότι «ο Ερνέστο είναι αρχηγός και με αυτόν θα πορευτούμε 1000%».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επεσήμανε ότι περιμένουμε από τον Ολυμπιακό τον εκλεκτό του για τον πάγκο την επόμενη εβδομάδα, με τα γνωστά 5-6 ονόματα Ισπανών, συν τον Κρέσπο, που έχει κάνει… σφήνα, με το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος Ισπανός να είναι το επικρατέστερο.

Αναφέρθηκε ειδικά στον Μπορδαλάς για τον οποίο προέκυψε από την Ισπανία ότι του έχει γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση του έμπειρου τεχνικού με τον πρόεδρο, από τον οποίο θα ζητήσει χρόνο για να απαντήσει επί πρότασής του για παραμονή στη Μαδρίτη.

Ακούστε τι είπε για όλα τα παραπάνω, αλλά και για τη νέα επιτυχία των ακαδημιών του Ολυμπιακού
 

Πηγή: sport-fm.gr