Νικολακόπουλος: «Δεν γίνεται να μείνουν στον Ολυμπιακό οι Μαρσέλο και Βρσάλικο»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στο μέλλον των Μαρσέλο και Βρσάλικο στον Ολυμπιακό.

Το στίγμα του Ολυμπιακού έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, που μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 περιέγραψε τις κινήσεις που πρέπει να αναμένονται στη διακοπή.
Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στους πολλούς παίκτες που κατά τη γνώμη του πρέπει να φύγουν από τους «ερυθρόλευκους» για τον απλούστατο λόγο ότι δεν δίνουν σχεδόν τίποτα στην ομάδα και δεν υπολογίζονται.


Μιλώντας ειδικά για τους Μαρσέλο και Βρσάλικο, σχολίασε πως είναι δύο ονόματα, ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος, που πρέπει να σεβαστούμε για τα όσα έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο, ωστόσο η πραγματικότητα λέει πως δεν γίνεται να μείνουν στον Ολυμπιακό και ότι θα είναι λάθος αν παραμείνουν.
«Αδυνατώ να δω έναν τρόπο που θα παραμείνουν αυτοί οι δύο παίκτες, όταν ο Βρσάλικο (που ως γνωστόν έχει σταματήσει από την εθνική Κροατίας στα 31 του) είναι συνέχεια τραυματίας και όταν παίζει είτε δεν κάνει τη διαφορά, είτε πονάει συνεχώς και ζητά αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά.
Για τον δε Μαρσέλο, τόνισε ότι η εικόνα μιλά από μόνη της στο γήπεδο, σχεδόν κάθε φορά που τον βάζει ο Μίτσελ.
Κατέληξε δε στο ότι ήδη το τελευταία διάστημα υπάρχουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό ότι τον θέλουν στο Λος Άντζελες και στην Μπεσίκτας.


 

Πηγή: sport-fm.gr