Μπαρτζώκας: «Θα απουσιάσουν Σίκμα και ΜακΚίσικ - Να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα»

Ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα είναι οι μοναδικές απουσίες του Ολυμπιακού στο ματς με την Εφές. Τι ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει του ματς

Τις σκέψεις του ενόψει του αυριανού (26/10) ματς του Ολυμπιακού με την Εφές για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague κατέθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις καθιερωμένες δηλώσεις του μια μέρα πριν το παιχνίδι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην απουσία των Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, τονίζοντας πως ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του θα έχει η αμυντική λειτουργία.

Θυμίζουμε πως στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε ο Αζάια Κάνααν, ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω ασθένειας.

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την Εφες. Μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με νέο προπονητή, αλλάζοντας κάποιους σημαντικούς παίκτες και προσθέτοντας κάποιους καινούριους. Πιστεύω πως είναι σε αναζήτηση ταυτότητας, να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι καλά, έχουν προσωπικότητα και είναι σημαντικό για εμάς το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μια μέρα, είναι σημαντικό. για εμάς θα απουσιάσει ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα. Ώστε να κερδίσουμε το ματς που τόσο θέλουμε».

Πηγή: sport-fm.gr