Συγκλονίζει η μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς: «Όταν μου είπαν πως σκοτώθηκε, πήγα να πηδήξω από τον 14ο όροφο»

Η μητέρα του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς, Μπισέρκα, μίλησε για την τραγική απώλεια που βίωσε.  

Στην τραγική επέτειο 30 ετών από τον θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς, η μητέρα του, Μπισέρκα, μίλησε για το πώς βίωσε την απώλεια του γιου της.
«Μιλήσαμε για τελευταία φορά όταν ήταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και μου είπε πως θα πήγαινε οδικώς με την σύντροφό του στο Μόναχο. Μια γυναίκα με κάλεσε τα ξημερώματα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς μου ανακοίνωσε τα τραγικά νέα με αυτόν τον τρόπο. Με ρώτησε αν είμαι η μητέρα του και μου είπε ψυχρά «ο γιος σας πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα». Άρχισα να ουρλιάζω και έτρεξα προς το μπαλκόνι του σπιτιού μας, στον 14ο όροφο. Ο σύζυγός μου, που είχε ξαπλώσει, με άκουσε, πετάχτηκε από το κρεβάτι και με πρόλαβε πριν πηδήξω», τόνισε.

Όσο για το πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει; «Οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι με έσωσαν. Πήγα σε αυτούς με την ερώτηση πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω. Περίπου 3-4 μήνες μετά την τραγωδία, ο γιατρός μου είπε ‘δεν μπορούν όλοι να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί όπως εκείνος, αλλά θα πρέπει να παλέψεις για τη ζωή σου. Και θα το κάνεις αν συνεχίσεις το έργο σου για τον Ντράζεν’. Μου συνέστησε οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να βγάλει από το μυαλό μου αυτή την απώλεια».

Παράλληλα, μίλησε για τη λατρεία του γιου της με το μπάσκετ από παιδική ηλικία. «Η αγαπημένη παρέα του Ντράζεν ήταν μια μπάλα. Κάθε μέρα σηκωνόταν στις 6:30 το πρωί και χωρίς καν να φάει πρωινό πήγαινε στο κλειστό, την ώρα που εκεί ήταν μόνο αυτός και η καθαρίστρια. Έβαζε καρέκλες για να ντριμπλάρει ανάμεσά τους και έκανε πολλά σουτ. Στη συνέχεια επέστρεφε σπίτι γρήγορα και έφευγε για το σχολείο».

Πηγή: sport-fm.gr