Μεταγραφικό σενάριο: Πρόταση από Ελλάδα ο Λεάντρο Καμπρέρα της Εσπανιόλ

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό, Τουρκία αλλά και Ελλάδα

Μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2024, ωστόσο ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ επηρεάζει το μέλλον του Λεάντρο Καμπρέρα, που πιθανότατα θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό, Τουρκία αλλά και Ελλάδα, με την παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό να ενδέχεται να παίζει τον ρόλο του - και οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αυτοί που έχουν καταθέσει πρόταση για τον έμπειρο στόπερ.

Ο Καμπρέρα, που δύναται να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κοστολογείται από το Transfermarkt στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μέτρησε μία ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Συνολικά με τους «περικίτος» έχει να επιδείξει δύο τέρματα και τρεις ασίστ σε 132 αγώνες, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Ατλέτικο Μαδρίτης, Ουέλβα, Νουμάνθια, Χέρκουλες, Σαραγόσα, Κροτόνε και Χετάφε.

Πηγή: sport-fm.gr