«Κόκκινος διάβολος» ο Έλον Μασκ; - Απελπισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ ζητούν από τον SpaceX να αγοράσει την ομάδα τους

Πώς θα φαινόταν ο Έλον Μασκ να φιγουράρει στην προεδρική θέση στα επίσημα του Ολντ Τράφορντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Επιστημονική φαντασία; Και όμως όχι. Χιλιάδες απελπισμένοι οπαδοί των Κόκκινων Διαβόλων καλούν απεγνωσμένα τον μίστερ SpaceX να αποσύρει τα... 41 δισεκατομμύρια προσφορά για την αγορά του Twitter και να επενδύσει στην ομάδα τους, η οποία, μετά τη συνταξιοδότηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τους ιδιοκτήτες να καταφεύγουν μονίμως σε «μη ενδεδειγμένες λύσεις» για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ, αλλά και του ρόστερ.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο Έλον Μασκ είναι ένας επενδυτής τεχνολογίας. Είναι το αντικείμενό του, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και που έχει καταστρώσει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τα επόμενα χρόνια, ακολουθώντας ένας προς ένα τα βήματα του σχεδίου του.

Ως εκ τούτου, ο Έλον Μασκ, αν και δέχθηκε... μεγάλη πίεση διαδικτυακά, δεν φαίνεται να... ενδίδει, καθώς η αγορά μίας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι στον σχεδιασμό του και δεν φαίνεται να εξυπηρετεί το γενικότερο πλάνο του για το παρόν και το μέλλον, το οποίο έχει έναν ορίζοντα... το Διάστημα.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή. Την Παρασκευή, οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προς τους ιδιοκτήτες για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ζητώντας από τον Έλον Μασκ να στρέψει το επενδυτικό του βλέμμα προς την ομάδα τους. 

«Μπορεί να βάλει ορισμένα δισεκατομμύρια, να πάρει τους καλύτερους παίκτες και να κατακτήσει όλα τα τρόπαια», δήλωναν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, αναζητώντας απεγνωσμένα μία λύση για τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Πηγή: skai.gr