Κλείσιμο

Όταν έχει «αιώνιο» ντέρμπι νικητής είναι πάντα ο bwinΣΠΟΡ FM

Ζήσε την Κυριακή των μεγάλων μαχών στους 94,6 με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το Άρης – ΠΑΟΚ να μας χαρίζουν μια άκρως ποδοσφαιρική βραδιά. 

Όλη τη μέρα το πρόγραμμα της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας προσαρμόζεται για να καλύψει με ρεπορτάζ και αναλύσεις και τον πιο απαιτητικό ακροατή, μέχρι την ώρα της δράσης. 

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τη μέγιστη διαφορά από τον ΠΑΟΚ με στόχο της εξασφάλιση του τίτλου. Περιγράφει ο Διονύσης Δεσύλλας. 

Νωρίτερα, η σπουδαία κόντρα της Θεσσαλονίκης διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» στις 19:30. Ο Άρης θέλει να… κεφαλαιοποιήσει το σημαντικό διπλό στο ΟΑΚΑ και να αυξήσει τις πιθανότητες απόκτησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κόντρα στον ΠΑΟΚ που καλείται να διαχειριστεί την απογοήτευση του αποκλεισμού του από τη Μαρσέιγ, αλλά και την κούραση. Μεταδίδει ο Αλέξης Σαββόπουλος. 

Η κυριακάτικη δράση όμως αρχίζει από το μεσημέρι με τους αγώνες των play outs. Στις 15:30 ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΟΦΗ και στις 17:15 η Λαμία παίζει στην έδρα της, έναν ακόμα… τελικό για την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στον Ιωνικό. 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και το έκτακτο AFTER-Radio με τους Ηρακλή Αντύπα και Διονύση Δεσύλλα, να ανοίγουν τις τηλεφωνικές γραμμές. 

Το Σάββατο «ζεσταινόμαστε» με δύο αναμετρήσεις των play outs. Στις 16:00 ο γηπεδούχος Απόλλωνας Σμύρνης ρίχνει ίσως την τελευταία του… ζαριά για την «επιβίωση» κόντρα στον Βόλο και στις 19:30 στο Αγρίνιο κοντράρονται Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. 

Η 5η αγωνιστική των Play offs ολοκληρώνεται το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στις 18:00, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου. 

Άκουσε και αυτά τα ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πηγή: sport-fm.gr