Σοκάρει η εξομολόγηση του Μπακασέτα στην εκδήλωση βραβείων ΠΣΑΠΠ: «Πάλευα με την κατάθλιψη»

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη»

Σε εξομολόγηση πως πάλευε με την κατάθλιψη προέβη ο Τάσος Μπακασέτας, κατά την βράβευσή του ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ είπε πως «έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό, μου δίνουν μεγάλο κίνητρο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου».

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε, στα γήπεδα της Super League 2, χωρίς να ξεχάσει τον αδικοχαμμένο Άλκη Καμπανό.
«Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠΠ. Ως μέλος του ΠΣΑΠΠ θέλω να πω μερικά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Superleague 2 είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη. Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις από την τηλεόραση σε τι κακά γήπεδα κάνουν προπόνηση. Έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες. Οι μικρότερες κατηγορίες είναι ο πυρήνας της εθνικής ομάδας. Η Κροατία είναι στους ''4'' του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 12 εκατομμύρια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Οι ποδοσφαιρστές που παίζουν στην Superleague 2, είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη

Πηγή: sport-fm.gr