Συγκινητικός ο Αραούχο: Έδωσε το βραβείο Fair Play στους γονείς του Άλκη

Ο φορ της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο Fair Play από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη και τους το επέστρεψε

Σπουδαία κίνηση (και πάλι) από τον Σέρχιο Αραούχο. Ο φορ της ΑΕΚ παρέλαβε στην εκδήλωση του ΠΑΣΠΠ το βραβείο Fair Play, το οποίο κέρδισε λόγω του πανηγυρισμού που είχε κάνει για γκολ επί του Άρη. Όταν και είχε σχηματίσει με τα δάκτυλά του το «Α» στη μνήμη του αδικοχαμένο Άλκη.

«Αυτό που έχω να πω είναι πως οι γονείς μου μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη», ανέφερε ο φορ της ΑΕΚ και πήρε αγκαλιά τους γονείς του Άλκη Καμπανού, επιστρέφοντάς τους το βραβείο.

Αραούχο


Ο πατέρας του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Αραούχο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να βραβεύσουμε τον Αραούχο. Ο Σέρχιο αποτελεί παράδειγμα για όλους. Πρέπει να πιστέψουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτάμε τους αθλητές όλων των ομάδων, όχι μόνο της δικής μας. Πρέπει να ανέβουμε το σκαλοπάτι της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Να δείξουμε δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο άτομα με τέτοιες συμπεριφορές».

Η μητέρα του Άλκη, ανέφερε: «Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιό μου» δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr