Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το «ελληνικό πρόβλημα» - Θα αναφέρονται απευθείας στον Ινφαντίνο

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που βρίσκεται στη Γενεύη, ενημέρωσε για όσα θλιβερά συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση

Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το «ελληνικό πρόβλημα», όπως συνεχίζουν, δυστυχώς -αλλά δικαίως- οι ξένοι να χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και την κατάσταση γύρω από αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάκης Μπαλτάκος, που βρίσκεται στη Γενεύη, ενημέρωσε για όσα θλιβερά συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση.

Ανατέθηκε, λοιπόν, στον επικεφαλής των δικαστικών θεμάτων, Miguel Lietard Fernandez-Palacios, και στον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας, Emilio Garcia Silvero, να ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αμφότεροι θα αναφέρονται απευθείας στον Τζιάνι Ινφαντίνο! Στην αυριανή (29/03) τους σύσκεψη θα μετάσχει και τρίτο πρόσωπο, που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως προαναφέραμε, πάντως, οι υπερεθνικοί δεν εξεπλάγησαν από την ενημέρωση Μπαλτάκου. Μας έχουν συνηθίσει.
 

Πηγή: sport-fm.gr