Δημοσίευμα στην Κόστα Ρίκα: Ελληνικές και ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Νούνιες

Τρεις μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και δύο από την Ισπανία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες της Λαμίας, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κόστα Ρίκα

Για το ενδιαφέρον τριών μεγάλων ελληνικών ομάδων, αλλά και δύο από την Ισπανία για τον Κρίστοφερ Νούνιες της Λαμίας, κάνει λόγο δημοσίευμα από την Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «repretel», πέντε σύλλογοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον 27χρονο μέσο, χωρίς, ωστόσο, να τους κατονομάζει. Ακόμη, αναφέρει πως ο Νούνιες έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 60 συμμετοχές, από το καλοκαίρι του 2021 έως σήμερα, με την καλή αγωνιστική παρουσία του να έχει προσελκύσει αρκετούς ενδιαφερόμενους, μεταξύ αυτών και τρεις μεγάλες ομάδες της Stoiximan Super League.

Τη φετινή σεζόν, ο Κοσταρικανός κεντρικός μέσος, ο οποίος έχει χρηστεί και τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Λαμίας, συνοδευόμενες από δύο γκολ και μία ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr