Κλείσιμο

Η μεγάλη επιστροφή της Σιμόν Μπάιλς

Η απίστευτη Ολυμπιονίκης του 2016 έκανε ρεκόρ με τον 8ο εθνικό τίτλο της στο Πρωτάθλημα Γυμναστικής των ΗΠΑ

Η Σιμόν Μπάιλς (Simone Biles) κέρδισε τον όγδοο τίτλο (ρεκόρ) της στο Πρωτάθλημα Γυμναστικής των ΗΠΑ στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την Κυριακή, δείχνοντας κυρίαρχη όσο ποτέ, παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα επέστρεψε στους αγώνες μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών.

Το sold-out πλήθος αποθέωσε την Μπάιλς όταν ολοκλήρωσε τη διήμερη διοργάνωση με μια υπέροχη ρουτίνα στις ασκήσεις εδάφους για να ειδοποιήσει τον κόσμο της γυμναστικής ότι επέτρεψε με ένα χρόνο να απομένει πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό», είπε η Μπάιλς για την αντίδραση του πλήθους και συνέχισε: «Όλοι εδώ μέσα πιστεύουν σε μένα, οι συμπαίκτες μου πιστεύουν σε μένα, οι προπονητές μου, η οικογένειά μου, όλοι. Απλώς πρέπει να αρχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου λίγο περισσότερο, αλλά είναι καταπληκτικό. Λατρεύω τους οπαδούς, αγαπώ το κοινό. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό».

Η Μπάιλς ήταν μόλις 19 ετών όταν συμμετείχε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, εχοντας ήδη πολλά χρυσά μετάλλια από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ενόργανης Γυμναστικής 2013, 2014 και 2015, 

Στου Αγώνες του Ρίο κέρδισε 4 χρυσά και ένα χάλκινο, κάνοντας τον πλανήτη να «υποκλιθεί» στο ταλέντο της. 

Πηγή: skai.gr