Κελαϊφί για Εμπαπέ: «Δεν σκοπεύουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου»

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν

Για το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας τόνισε ότι δεν σκοπεύει να χάσει ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τονίζοντας ότι αν θέλει να παραμείνει, θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του έχει προσφερθεί.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παρί, ενώ για το θέμα του Εμπαπέ μίλησε και ο Λουίς Ενρίκε, λέγοντας:

«Όταν μιλήσαμε για το project που θα φτιάξουμε, μιλήσαμε για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θα περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Όσα έχουμε πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας».

Πηγή: sport-fm.gr