Δίωξη και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σε Ιγκλέσιας

Στο στόχαστρο και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ (πέραν της πειθαρχικής επιτροπής της Super League) για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό μπήκε ο Ματίας Ιγκλέσιας

Δίωξη σε βάρος του Ματίας Ιγκλέσιας άσκησε ο Νικόλαος Μαργαρίτης. Μετά την πειθαρχική επιτροπή της Super League, που τον κάλεσε σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός μπήκε στο στόχαστρο και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε η παρακάτω δίωξη.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»
 

Πηγή: sport-fm.gr