Κλείσιμο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Άγρια κόντρα για τον διαιτητή του ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί με τον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ και ζητά την αντικατάστασή του - Αντίδραση από τον ΠΑΟΚ στους υπανιγμούς των ερυθρόλευκων»

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ προκάλεσε ο ορισμός του διατητή για το μεταξύ τους ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του «Δικέφαλου του Βορρά», για να ακολουθήσει και δεύτερος γύρος ανακοινώσεων.

Αρχικά ο Ολυμπιακός σχολίασε τον ορισμό του ξένου διαιτητή, αναφέροντας στην ανακοίνωσή του: 

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβάν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

Λίγα λεπτά μετά, ακολούθησε η αντίδραση του ΠΑΟΚ: 

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε.

Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Ο Ολυμπιακός απάντησε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ με νέα ανακοίνωση: 

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές.

Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός “παραγγελία” όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο».

Ακολούθησε νέα αντίδραση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης: 

«Για να τελειώνουμε: 

Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

Πηγή: sport-fm.gr