bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Aμείωτη ποδοσφαιρική δράση στην 5η αγωνιστική της Super League

Η 5η αγωνιστική της Super League έρχεται στη κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Ποδοσφαιρική δράση για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η 5η αγωνιστική της Super League έρχεται στη κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Η σπουδαία αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα, όμως η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 17/9 με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στις 20:00 η ΑΕΚ καλείται στο Αγρίνιο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού, που έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν και την ίδια ώρα έχουμε σέντρα στο Ατρόμητος – Λαμία.

Στις 21:30 τα βλέμματα στρέφονται στο «Απ. Νικολαΐδης» με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και να θέλει τη νίκη για να κάνει το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα. 

Την Κυριακή 18/9 η δράση αρχίζει στις 18:00 με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης και μία ώρα μετά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Ηράκλειο, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής όμως, διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» όπου ο φιλόδοξος Άρης φιλοξενεί στις 20:00 τον «πληγωμένο» από την ευρωπαϊκή του ήττα Ολυμπιακό, που θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 21:00 με το ματς Βόλος - Ιωνικός

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6.
 

Πηγή: skai.gr