Με φουνταριστούς κατεβαίνει ο bwin ΣΠΟΡFM 94,6 στο Live πριν τον τελικό του Ευρωμπάσκετ

Σας περιμένουμε στο αγαπημένο εμπορικό των Νοτίων Προαστίων για να γιορτάσουμε τη λήξη του Ευρωμπάσκετ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 12:00 – 14:00.

Ένα ακόμα ραντεβού στο επίπεδο μηδέν του Athens Metro Mall για ένα 2ωρο Live event πριν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Athens Metro Mall θα σας περιμένουν οι Φουνταριστοί μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού για μια… μπασκετική αξέχαστη LIVE εμπειρία.

Εκεί θα παίξουμε και διαδραστικά παιχνίδια, θα σουτάρουμε 3ποντα στις μπασκέτες και θα κερδίσουμε πολλά δώρα! 

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 12:00-14:00 στο επίπεδο μηδέν του Athens Metro Mall.

Τρίποντο και... καλάθι στα δώρα!

Όσοι παρευρεθούν στο Athens Metro Mall  θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα…«ζέσταμα» αφού θα μπορέσουν να απολαύσουν παιχνίδια με μπασκέτες, που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στα «σουτ»!

Συνδυάστε την Ευρωμπάσκετ ατμόσφαιρα με όλες τις Back to school προσφορές.

Το Athens Metro Mall πριν χτυπήσει το... κουδούνι, γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία, παράλληλα με το EUROBASKET 2022 προσφέροντας αξέχαστη διασκέδαση και ένα υπέροχο δώρο! Από την 1/9 έως και τις 30/9, με αγορές 20€ και άνω από τα 95 επώνυμα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, μπαίνετε σε καθημερινές κληρώσεις* για μοναδικά αθλητικά δώρα!

- Ο διαγωνιζόμενος* με το υψηλότερο σκορ της ημέρας θα κερδίζει μια μπάλα μπάσκετ.

- Ο νικητής** θα ανακοινώνεται την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.

Μία επίσκεψη στο Athens Metro Mall αρκεί για να ανακαλύψετε τα καλύτερα σχολικά είδη και να επιστρέψετε στην τάξη πλήρως εξοπλισμένοι! Για όλο τον Σεπτέμβριο, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε οι MVP των Back to School αγορών. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε το εορταστικό κλίμα του EUROBASKET, αφού και φέτος όλα τα... «βήματα» οδηγούν στο παρκέ του Athens Metro Mall!


 

Πηγή: skai.gr