bwin και Ολυμπιακός έγραψαν θρυλική ιστορία!

bwin και Ολυμπιακός μέσα σε πέντε χρόνια και με πυλώνα μία μοναδική συνεργασία έζησαν μαζί το δικό τους success story!

Τα φώτα πέφτουν, αλλά οι ερυθρόλευκες ιαχές αποθέωσης δεν ξεκολλάνε από τα αυτιά σου. Εικόνες μοναδικές, στιγμές ανεκτίμητες για μια ομάδα που έβγαλε στο παρκέ κάτι παραπάνω από την ψυχή της. Ο Ολυμπιακός έκλεισε μια πενταετία, με την bwin πάντα στο πλευρό του ως Μεγάλο Χορηγό, σχεδόν όπως την ονειρευόταν.

Απόλυτος κυρίαρχος εντός συνόρων, όντας back-to-back Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας. Επέστρεψε στους κορυφαίους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με καθολική αναγνώριση από σύσσωμη την κοινότητα της EuroLeague. Άλλωστε οι δύο διαδοχικές συμμετοχές στο Final Four της EuroLeague και η εκπληκτική απόδοση στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είναι η απόλυτη… μαρτυρία επιστροφής! Όλα αυτά με αρμονία, ηρεμία κι εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συνόλου, της ομάδας, της «οικογένειας». Δίπλα του η bwin, άξιος συμπαραστάτης σε όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, στις μεγάλες βραδιές, στις δύσκολες στιγμές. Πάντα εκεί, αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» πραγματικότητας.

Η ομάδα που τον Μάιο του 2019 υποβιβαζόταν στην Α2, πάτησε γερά ξανά στο παρκέ, έπαιξε το τέλειο σύστημα κι επέστρεψε στην ευρωπαϊκή elite. Ο πήχης ολοένα και μεγάλωνε. Όμως ο Ολυμπιακός δεν ξέφυγε από το πλάνο του, η εσωστρέφεια έμεινε «κλειδωμένη» στα ντουλάπια των αποδυτηρίων και η ομάδα με σύμμαχο την ταπεινοφροσύνη και τη σοβαρότητα έφτασε στην πηγή.

Τα εμπόδια ήταν πολλά, έπεσε, αλλά είχε και πλάνο για να σηκωθεί και να τα υπερκεράσει. Ακόμα και όταν ο δρόμος ήταν δύσβατος, οι Πειραιώτες είχαν τον τρόπο να μείνουν όρθιοι. Στο πλευρό τους και η bwin, αφού οι φιλοδοξίες και ο απώτερος στόχος για να πρωταγωνιστήσουν ο καθένας στον τομέα του, αλλά και οι δύο μαζί στον ελληνικό κι ευρωπαϊκό αθλητισμό τους έφεραν ακόμα πιο κοντά.

Ο Ολυμπιακός και το κορυφαίο στοιχηματικό brand «έχτισαν» πάνω στον αμοιβαίο σεβασμό και βήμα – βήμα δημιούργησαν κάτι δυνατό που πέρασε τα στενά όρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Back-to-back παρουσία σε Final 4 της EuroLeague, δύο στη σειρά νταμπλ στην Ελλάδα και η μπασκετική Ευρώπη υποκλίθηκε σε μια ομάδα γεμάτη ιστορία, πάθος και φίλους που κατάπιαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό της.

Δυο σουτ μακριά από ένα μοναδικό επίτευγμα βρέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», πέρσι στο Βελιγράδι και φέτος στο Κάουνας, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης, ωστόσο υπάρχει καθολική αναγνώριση πως έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ. Οργανισμός και bwin είναι περήφανοι γι’ αυτό το επίτευγμα. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε κάτι δυνατό, κάτι που εκπέμπει υγεία.

Η ομάδα της τελευταίας διετίας βρήκε τις ισορροπίες της δεν κάθισε περισσότερο από μερικές στιγμές να χαζέψει το είδωλό της στον καθρέφτη. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή όλο αυτό το διάστημα, ο δείκτης της έντασης αταλάντευτα υψηλός και η αυτοσυγκέντρωσή της παροιμιώδης, ακόμα και σε γήπεδα που κοχλάζουν. Το μότο του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι πως δεν κοιτάζει ποτέ πίσω του. Το βλέμμα στρέφεται πάντοτε στο επόμενο παιχνίδι, στον επόμενο στόχο. Βήμα – βήμα, με πίστη στο πλάνο, στην ομάδα, στην «οικογένεια» των αποδυτηρίων!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι ένα success story, που όμοιό του είχε να δει αρκετά χρόνια το ελληνικό μπάσκετ. Από την ομάδα του Σπανούλη φτάσαμε στο τώρα. Ένα καλοκουρδισμένο σύνολο που ξεχωρίζει για τη «χημεία», την προπόνηση, τον ιδρώτα και είναι γεμάτο συναισθήματα. Όλοι για όλους και ένας για όλους. Αυτός ο κορμός, αυτό το πάθος, αυτή η αλληλεγγύη έδωσαν στους Πειραιώτες όλα όσα χρειάζονταν για την επιστροφή στην elite.

Τελικά πόσο ζυγίζει μια φανέλα; Όσο ζυγίζει ένα όνειρο, όσο ζυγίζει ένα λιμάνι και μια θάλασσα, όσο τρεις γενιές και χιλιάδες καρδιές ολυμπιακών, όσο ζυγίζει ένα θρύλος! Ολυμπιακός και bwin αισθάνονται περήφανοι για την ομάδα που γέννησε κι άλλους φιλάθλους, για τον σύλλογο που έκανε ακόμα πιο ελκυστικό το μπάσκετ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr