«Αυτοκτόνησε» με μοιραίο Σλούκα ο Παναθηναϊκός!

Ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και μία καθοριστική άστοχη βολή του Σλούκα λίγο πριν τη λήξη της παράτασης, υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα 86-81 από τη Μακάμπι!

Οι «πράσινοι» ανέτρεψαν διψήφια διαφορά στο δεύτερο μέρος, χωρίς τον Αταμάν που αποβλήθηκε στο 24', αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και μία χαμένη βολή από τον Σλούκα λίγο πριν τη λήξη της παράτασης, τους κόστισαν την ήττα 86-81, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Το «τριφύλλι» κρατούσε τη νίκη στα χέρια του (72-70), στα 5,8’’ πριν από τη λήξη, με τον Λεσόρ να στέλνει τον Σόρκιν στη γραμμή, να κάνει 0/2 και ένα φόλοου του Νίμπο να διαμορφώνει το 72-72, αφού στην τελευταία επίθεση ο Βιλντόσα αστόχησε τρίποντο.

Τα πράγματα «στράβωσαν» για τον Παναθηναϊκό και στο έξτρα πεντάλεπτο, με τη Μακάμπι να πηγαίνει στο +5 (75-80), με τους «πράσινους» να μειώνουν στον πόντο (79-80), αλλά ο Σλούκας να κάνει 2/3 βολές στα 6'' πριν τη λήξη, που όπως αποδείχτηκε ήταν... καταδικαστικές.

Κορυφαίος της Μακάμπι ο Κόλσον με 21 πόντους, ενώ άλλους 15π. είχε ο ΝτιΜπαρτολομέο. Νταμπλ-νταμπλ για τον Μπράουν με 12π. και 12 ασίστ.

Από το «τριφύλλι», ξεχώρισε ο Βιλντόσα με 15 πόντους.

Έτσι, οι «πράσινοι» υποχώρησαν στο 1-3, ενώ από την άλλη η «ομάδα του λαού» πήγε στο 2-1.

Πηγή: sport-fm.gr