Αθανασίου: Χρυσή ευκαιρία με Ντνίπρο για τον Παναθηναϊκό - Θύμισε… Μιλάνο η δεύτερη εμφάνιση

O Nίκος Αθανασίου σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο χαρακτηρίζοντας «χρυσή» την ευκαιρία που έχει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρόκριση

Στην ευκαιρία που έχει ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League μετά την κλήρωση με την Ντνίπρο στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν μια χρυσή ευκαιρία: «H τύχη έκανε το χατίρι στον Παναθηναϊκό στην κλήρωση. Μην ξεχνάμε που ήταν και που έχει βρεθεί. Είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει φόβητρο η Ντνίπρο.

Αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλης σημασίας για τον Παναθηναϊκό. Ισούνται με μισή σεζόν και η ομάδα έχει υποχρέωση να φανεί έτοιμη. Όλα θα αποτυπωθούν στο γήπεδο».

Στη συνέχεια έγινε και αναφορά στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας: «Πολύ όμορφη εκδήλωση και πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Παναθηναϊκός σημαίνει Αθήνα και Αθήνα σημαίνει Παναθηναϊκός. Συγκινητικό το ότι τιμήθηκαν άνθρωποι που ήταν εκεί στα πιο σκοτεινά χρόνια του συλλόγου.

Είναι μια φανέλα με όμορφη διχρωμία, ειδικότερα η δεύτερη εμφάνιση με το πράσινο σορτς θύμισε εποχές Μιλάνου 2009».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: sport-fm.gr