Υποψήφιος αντικαταστάτης του Τίτε στην εθνική Βραζιλίας ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Τίτε στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ, με τα εγχώρια μέσα να τον τοποθετούν ψηλά στην σχετική λίστα

Υποψήφιο αντικαταστάτη του Τίτε στην εθνική Βραζιλίας «χρίζουν» τον Αμπέλ Φερέιρα μετά τον αποκλεισμό του πρώτου από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ τα βραζιλιάνικα μέσα.

Μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη «Χρβάτσκα», ο μέχρι πρότινος τεχνικός της «σελεσάο» ανακοίνωσε την παραίτηση του με την φημολογία για τον επόμενο «εκλεκτό» να αναπτύσσεται άμεσα, με τα ονόματα των Αντσελότι, Γκουαρδιόλα να έχουν ακουστεί επίσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα που είναι γνωστός για την εν Ελλάδι παρουσία του στον ΠΑΟΚ, «μετακόμισε» στη Βραζιλία για την Παλμέιρας τον Νοέμβριο του 2020, και έκτοτε γράφει... ιστορία!

Μέσα σε μια διετία κατέκτησε back-to-back το Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα Recopa Sudamericana, πρωτάθλημα και κύπελλο Βραζιλίας. Μετά απο 173 ματς στον πάγκο της ομάδας έχει τον Μ.Ο των 1,93 βαθμών ανά παιχνίδι σε συνδυασμό με τα παραπάνω επιτεύγματα του, έχει τραβήξει τα βλέμματα και της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Τίτε.
 

Πηγή: sport-fm.gr