Συνάντηση του Χατζηδάκη με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα προώθησης των επενδύσεων από την πλευρά του εφοπλιστικού κλάδου, αλλά και το θέμα της κοινωνικής συνεισφοράς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Daniel

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, είχε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα προώθησης των επενδύσεων από την πλευρά του εφοπλιστικού κλάδου, αλλά και το θέμα της κοινωνικής συνεισφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel.

Από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ήταν παρόντες ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, η γενική γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής Μαίρη Ψύλλα και ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής & Στρατηγικής Γιώργος Χριστόπουλος.

Ενώ, από την πλευρά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, η πρόεδρος Μελίνα Τραυλού, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Λαιμός, η διευθύντρια Κατερίνα Πέππα και ο νομικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ