Κλείσιμο

Olympic Yacht Show 2022: Στον διεθνή χάρτη των yacht events- Δείτε εικόνες

Κορυφαία ναυπηγεία επέλεξαν το ελληνικό premium in - water yacht show για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις νέες τους δημιουργίες, γεγονός που μεταφέρει την δυναμική του event και της αγοράς.

Σε μία μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού yachting εξελίσσεται το «Olympic Yacht Show».

Η 2η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου, στην Olympic Marine, στο Λαύριο, και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς, ήδη, το πλωτό τμήμα της πανέμορφης μαρίνας είναι εξαντλημένο.

σσσ

Κορυφαία ναυπηγεία επέλεξαν το ελληνικό premium in - water yacht show για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις νέες τους δημιουργίες, γεγονός που μεταφέρει την δυναμική του event και της αγοράς.

σσσδ

Το διεθνές ενδιαφέρον που υπάρχει για την ελληνική διοργάνωση προκύπτει από τους εκατοντάδες ξένους οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν εκείνες τις ημέρες στην Olympic Marine.

Ανάμεσά τους θα είναι και ο Ντένις Σούκα, γνωστός στον κόσμο των yachting media ως «The Yacht Mogul», ο οποίος διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 ακολούθους στο instagram και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον χώρο. Μεγάλο όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Γιοτ

Εκπροσώπους στο show θα έχουν, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο ιταλικό περιοδικό του είδους, το BARCHE, αλλά και το γνωστό σε όλους Yachting Pages, κάτι που δείχνει τη δυναμική του «Olympic Yacht Show»

Yaght

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν τα νέα σκάφη, κάποια από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ανάμεσά τους και παγκόσμιες πρεμιέρες. Το μοναδικό premium in - water yacht show που διεξάγεται στην Ελλάδα επικεντρώνεται στη μεσαία και τη μεγάλη κατηγορία των σκαφών αναψυχής.

Θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 εκθέτες και οι λάτρεις των σκαφών αναψυχής θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο παγκόσμιο στερέωμα του yachting.

Yaght

Ιδιαίτερα καλαίσθητο θα είναι και το χερσαίο τμήμα.

Yaght

Σε ένα προσεχτικά και με απόλυτη ασφάλεια σχεδιασμένο χώρο, θα υπάρχουν περίπτερα από ελληνικές και ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του yachting. Οι λάτρεις της θάλασσας θα μπορέσουν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού, για τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ μέσα από premium brands.

Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού

Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Venue Partner είναι η Olympic Marine

Gold Sponsors: η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΑΕ – MERCURY MARINE, η ελληνική εταιρεία D. KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στον κλάδο σχοινιών και αλυσίδων, και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο

SKIPPER-BSK

Silver Sponsors: το διεθνώς αναγνωρισμένο ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL και η ΥΑΜΑΗΑ MOTOR GREECE 

Bronze Sponsors: PANTAENIUS Yacht Insurance, Argo SA

Official Timekeeper: Ulysse Nardin

Supporters

ELINOIL - VEMAR YACHT COATINGS - RINA - JOTUN

Official Car: Ford Motor Hellas ΑΕΒΕ

Premium Mobility Partner: SIXT

Official Electronic Partner: SAMNSUNG

E-bike Partner: GREECE BIKE

Media Partners: SKAI - Artecniko- Banks.com.gr

International Media Partners: Barche, Sand People Communication, Wave

Premium Medical Partner

ATHENS MEDICAL GROUP

Premium Apparel Partner

BROOKS BROTHERS

Educational Partner

METROPOLITAN COLLEGE | MARITIME ACADEMY

Fine Dining Partner

YACHT CLUB – ALL DAY BAR RESTAURANT

Πηγή: skai.gr