Οι εντυπωσιακές νυχτερινές μανούβρες του Νήσος Σάμος στο λιμάνι της Χίου- Δείτε βίντεο

 Στο λιμάνι της Χίου, ένα από τα στενότερα λιμάνια του βορείου Αιγαίου, καθημερινά, οι μανούβρες των πλοίων γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από τους περαστικούς και αποτελούν ένα από τα αξιοθέατα της πόλης.

Μια εντυπωσιακή νυχτερινή μανούβρα πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Χίου το πλοίο Νήσος Σάμος.

Ο καπετάνιος του πλοίου, Γιώργος Αρβανίτης έφερε το πλοίο μία ανάσα από το δρόμο εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς. Στο λιμάνι της Χίου, ένα από τα στενότερα λιμάνια του βορείου Αιγαίου, καθημερινά, οι μανούβρες των πλοίων γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από τους περαστικούς και αποτελούν ένα από τα αξιοθέατα της πόλης.

Ο καπετάνιος Γιώργος Αρβανίτης, με πολύ μεγάλη θητεία στην ακτοπλοΐα του βορείου Αιγαίου, γνωρίζει καλά τις δυνατότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νήσος Σάμος, ένα από τα μεγαλύτερα σε μήκος πλοία του ακτοπλοϊκού στόλου της χώρας.

Το Νήσος Σάμος έχει μήκος 192,91 μέτρα και πλάτος 29,40 μέτρα. Η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει είναι 20,5 κόμβοι. Μπορεί να μεταφέρει 2.202 επιβάτες, ενώ διαθέτει και 108 καμπίνες. Έχει ένα τεράστιο γκαράζ που χωράει 656 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: STONISI

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: Chiosphotos