Βουλή: Και μίνι ένταση Τσίπρα - Γεραπετρίτη με φόντο την πανδημία

Της Ναντίν Χαρδαλιά
 
Ένταση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Γεραπετρίτη σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη δευτερολογία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη «μονομαχία» με τον Πρωθυπουργό για την αστυνομική βία.
 
Αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας ο κ. Τσίπρας επέκρινε την κυβέρνηση για τη διάθεση από σήμερα δύο ιδιωτικών κλινικών στη μάχη κατά του κορωνοΐου, επισημαίνοντας ότι η ενέργεια αυτή έγινε καθυστερημένα, μετά από ένα χρόνο των αιτημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτοντας μία σειρά από προϋποθέσεις προκειμένου να αναλάβουν οι συγκεκριμένες κλινικές ασθενείς.
 
«Δεν χρειαζόταν άνθρωπέ μου», σχολίασε αυθορμήτως από το υπουργικό έδρανο ο Υπουργός Επικρατείας και ενοχλημένος προφανώς από το πολλαπλό δριμύ κατηγορώ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μιλούσε για παταγώδη κυβερνητική αποτυχία σε όλα τα μέτωπα, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αλέξη Τσίπρα αφενός για τη διακοπή αφετέρου για την προσφώνηση.  
 
«Κύριε Γεραπετρίτη. Τα "άνθρωπέ μου" αλλού. Εδώ θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είστε και εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού. Αυτά δεν πρέπει να τα λέτε όχι μόνο σε εμένα προσωπικά, αλλά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί εξ όσων γνωρίζω είναι θεσμός», είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 
 

Πηγή: skai.gr