ΚΑΙΡΟΣ

Βολές και αντιδράσεις για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ

Πολιτικές αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πρώτα οι συνιστώσες του κ. Τσίπρα και μετά η Ελλάδα» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Μία από τα ίδια. Μεγάλα λόγια, τίποτε το συγκεκριμένο και το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό αποστάτη του Συντάγματος» πρόσθεσε.

«Πολιτικό απατεώνα» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ επικαλέσθηκε τα στρες τεστ για να πει πως το τραπεζικό σύστημα πατάει σε στερεή βάση, ο ίδιος και το κόμμα του κατήγγελλαν τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής και καταψήφιζαν στη Βουλή όλους τους σχετικούς νόμους.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και για άδικες επιθέσεις σε βάρος των κυβερνητικών βουλευτών που στήριξαν τις κρίσιμες αλλαγές.

«Αφού ο κ. Τσίπρας λέει πως οι τράπεζες είναι σταθερές χάρη στους νόμους που ψήφισα εγώ [δεν μπορεί να επικρίνει]», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μέσω του ΣΚΑΪ, και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τη δήλωσή του πως για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χρειάζονται «αποστασίες» βουλευτών από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.

Ο κ. Καρύδης επισήμανε πως δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να σπιλώνει και να αποκαλεί «αποστάτες» ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Σπύρος Λυκούδης, που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, και να τροφοδοτεί την ακραία πόλωση υιοθετώντας φήμες που κατέρρευσαν, όπως στην περίπτωση των αναπόδεικτων καταγγελιών περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών.Πηγή: skai.gr