Κλείσιμο

Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει - Θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ σκληροί

«Ότι και να κάνουν μέσα στο κοινοβούλιο θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ σκληροί» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μετά τα πρώτα αποτελέσματα

Επίθεση στους δημοσκόπους εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών και ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που στήριξαν την Ελληνική Λύση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνε». 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιατί άντεξαν στον πόλεμο το βρώμικο, του  συστήματος. Που δε φοβήθηκαν. Λυπάμαι πραγματικά γι’ άλλους αυτούς τους δημοσκόπους που παίζουν με την ψυχολογία των ανθρώπων, που παίζουν με τους ανθρώπους. Είναι δυνατόν μέχρι την τελευταία στιγμή να μας λένε το ανώτατο όριο 4,3 και μπορεί να είμαστε έξω από τη Βουλή; 
Λυπάμαι γιατί ανεχόμαστε μια κατάσταση που πρόδηλα δεν είναι δημοκρατική. Αυτό που έχω να τους πω όμως και είναι ωμό είναι ότι η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει. Είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει.

Ότι και να κάνουν μέσα στο κοινοβούλιο θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ σκληροί. Και θα συνεχίσουμε ελληνικά, εθνικά, κοινωνικά, λαϊκά τον αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ένα χαμόγελο σε όλους αυτούς που ήθελαν να πεθάνει η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει ποτέ.»
 

Πηγή: skai.gr