Τσαπανίδου: Η υποκρισία Μητσοτάκη δείχνει ότι μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες

«Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και γνώριζε τις δηλώσεις Κατραντζή, όταν αποφάσιζε να τον εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» είπε η κ. Τσαπανίδου.

Για απύθμενη υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη Μουσταφά Κατραντζή μιλούσε για «Τούρκους Δυτικοθρακιώτες» σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «GUNDEM» δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην ανακοίνωσή της η κ. Τσαπανίδου αναφέρει:«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Κατραντζή σε τουρκική εφημερίδα, όπου αναφερόμενος στη μουσουλμανική μειονότητα μιλά για Τούρκους της Δυτικής Θράκης, αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και γνώριζε αυτές τις δηλώσεις όταν αποφάσιζε να εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον κ. Κατραντζή.

Καμιά κόκκινη εθνική γραμμή που δήθεν παραβιάστηκε από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι στις έγνοιες του κ. Μητσοτάκη.

Η μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες για λίγες χιλιάδες ψήφους και να αποφευχθεί η ουσιαστική συζήτηση για το οικονομικό του πρόγραμμα και την καταστροφική διαχείριση του εθνικού συστήματος υγείας από την κυβέρνηση του.

Ο κ. Μητσοτάκης μας έστειλε ένα μήνυμα για το πώς θα κυβερνήσει αύριο. 

Έχουμε ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον αυτό το μήνυμα του φόβου να μην κυριαρχήσει στις 25 Ιουνίου».

Πηγή: skai.gr