ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 16:30 το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Κασσελάκη στη σκιά του «καβγά» Τσακαλώτου -Πολάκη

Τι είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών - Πώς του απάντησε ο Παύλος Πολάκης - Στην Κουμουνδούρου, λίγο μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στη σκιά των «πολεμικών» δηλώσεων των τελευταιών ημερών, και ειδικότερα στη σκιά της κόντρας μεταξύ Τσακαλώτου - Πολάκη που ξέσπασε μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, συνεδριάζει σήμερα στις 16:30 το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Κουμουνδούρου, υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη στο γραφείο του, λίγο μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Kontra 24 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την ενότητα του κόμματος και πρόσθεσε πως δεν είναι αισιόδοξος χαρακτηρίζοντας λάθος τις διαγραφές στελεχών όπως οι Τζουμάκας και Φίλης.

Χαρακτήρισε, δε, τον Παύλο Πολάκη ως τον πιο επιθετικό όλα αυτά τα χρόνια και πρόσθεσε ότι «όταν τον βάζεις συντονιστή, δεν στέλνεις σήμα για ενότητα».

Απαντώντας σήμερα μέσω Facebook o Παύλος Πολάκης λέει: «Ευκλείδη, με προκάλεσες πολύ, αλλά ΔΕΝ θα σου απαντήσω. Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα τα πούμε στα Όργανα!»

Ο Στ. Κασσελάκης στο συνέδριο του Economist

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα συμμετάσχει απόψε στο 27ο Συνέδριο του Economist και θα μιλήσει, στις 9 μμ, στο επίσημο δείπνο του κλεισίματος των εργασιών του Συνεδρίου. Το Συνέδριο του Economist διεξάγεται στο Grand Resort Hotel, Lagonisi.

Πηγή: skai.gr