Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Μπακογιάννη για τον «μαύρο» χάρτη της εγκληματικότητας στην Αθήνα

«Ενώνουμε δυνάμεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου» έγραψε στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την σύσκεψη εργασίας με θέμα την ασφάλεια στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων και τους συνεργάτες του καθώς και την συμμετοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης είχε υπογραμμίσει στον ΣΚΑΪ 100,3 την ανάγκη για προληπτική, ενεργή και διαρκή αστυνόμευση στην Αθήνα, που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας εκφράζοντας το αίτημα του για συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τάκη έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε». 

Ο κ. Μπακογιάννης είχε αναφέρει ακόμη ότι ο δήμος έχει χαρτογραφήσει δρόμο και γειτονιά-γειτονιά το πρόβλημα ασφάλειας και έχει συντάξει το «μαύρο» χάρτη της παραβατικότητας στην πρωτεύουσα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Πηγή: skai.gr